VALORS

Fem molt més que obres. Des del primer dia sempre hem volgut donar un valor afegit en forma de compromís. I donar-lo als nostres clients, als nostres empleats, als nostre proveïdors i al nostre territori. És per això que ens agrada dir que a ROIG fem BONES OBRES.

Us convidem a conèixer els valors que ens mouen i que ens fan diferents.

Construcció ALDI

PASSIÓ

Ens agrada el que fem. Ens apassiona.

Després de tants anys treballant, ens continuem il·lusionant amb els projectes com el primer dia, atès que els veiem com una oportunitat per superar-nos.

Res ens agrada més que el repte de transformar un espai a la mida del que ens demana el nostre client i de contribuir així a millorar les oportunitats de la gent.

PROFESSIONALITAT

La qualitat és el segell propi que imprimim en els nostres treballs des del primer dia.

Treballem sempre a peu d'obra, amb equips i maquinària pròpia i donant una gran importància als detalls i als acabats. Tanquem tots els projectes amb exigents controls de qualitat i de seguretat.

Enderroc al barri de La Salut de Badalona
Instal·lacions corporatives

HONESTEDAT

L'experiència acumulada ens ha demostrat que ser honestos i transparents és la millor manera de gestionar els projectes, tractar amb els clients i resoldre qualsevol situació imprevista o sobrevinguda.

Busquem sempre solucions objectives i fonamentades des d'un punt de vista tècnic.

 

TALENT

Executem els projectes amb els nostres propis equips professionals i només subcontractem si és imprescindible. D'aquesta manera aconseguim maximitzar el control, la qualitat i l'eficàcia dels treballs sense dependre de tercers. Tenim enginers, topògrafs, caps d'obra i operaris a cada projecte que ho requereix.

Hem invertit molts recursos en configurar una plantilla amb talent i compromís a parts iguals. I la posem al servei de tots els nostres clients.

Instal·lacions corporatives
Urbanització al carrer Austràlia de Badalona

RESPECTE

Tenim la màxima cura i respecte per tot allò que ens envolta: els nostres empleats i les seves famílies, la nostra maquinària, els nostres proveïdors, els nostres clients i la societat en general.

I, per descomptat, també pel medi ambient. Apliquem totes les mesures que tenim al nostre abast per minimitzar la generació de residus i per, arribat el cas, poder reaprofitar-los.