COM TREBALLEM

Des de les nostres instal·lacions de Sant Vicenç dels Horts, cada matí i abans que surti el sol, prop d'un centenar de persones marxen per treballar en els diferents projectes que executem arreu del territori

Així és com treballem. Així fem les bones obres.

ANÀLISI DETALLADA

Els projectes són analitzats detingudament pels nostres equips d’enginyers, arquitectes i topògrafs. Tots els detalls són revisats de manera sistemàtica.

El nostre objectiu: atendre les necessitats dels clients aportant el màxim valor afegit possible i en els terminis i condicions acordades.

Instal·lacions corporatives

RIGOR I CURA

En els enderrocs garantim treballs ràpids, eficients i nets; minimitzant l’impacte sobre els veïns i sobre el medi ambient.

Tenim equips i maquinària pròpia altament especialitzada; apliquem estrictes protocols de seguretat i qualitat i ens encarreguem de la recuperació o gestió dels residus.

Enderroc a Sant Boi de Llobregat

GRAN CAPACITAT

Altres projectes d’urbanització requereixen importants moviments de terres.

Per deixar els terrenys exactament com ens demana el client integrem als nostres topògrafs en els equips de treball i destinem la maquinària específica adequada per aquest tipus d’obres.

Moviments de terres a Vilanova del Camí

CONTROL I EFICÀCIA

La fase de construcció sempre segueix amb exactitud els terminis acordats amb el client. Estem a peu d'obra, trepitjant el terreny.

Posem els millors materials a les mans dels nostres experimentats responsables per aconseguir uns projectes amb uns acabats impecables.

Moviments de terres a Vilanova del Camí

QUALITAT FINAL

Els projectes els donem per acabats un cop hem realitzat una exhaustiva inspecció final.

Apliquem la màxima exigència en tot el procés. Destinem tot els recursos necessaris a fer els pertinents controls de qualitat per garantir la seguretat i la durabilitat d’allò que hem construït.

Detall obres

RESULTAT ÒPTIM

El resultat? La transformació d’uns espais per un futur ple d’oportunitats. Ens agrada veure com la nostra feina es tradueix en uns entorns de qualitat, un entorns que conviden a viure'ls.

OBRES I SERVEIS ROIG, una empresa amb arrels i compromesa amb el que l’envolta. Una bona empresa que fa bones obres.

Urbanització al carrer Austràlia de Badalona